Kamers

Er zijn twee 2-persoonskamers met veel privacy. Iedere kamer met eigen badkamer, toilet, gratis wifi en televisie. De kamers hebben openslaande deuren naar de tuin. In de keuken staat een heerlijk ontbijt met verse producten en wat lekkers voor bij de koffie voor u klaar. Er is per kamer een eigen koelkast, een magnetron en met het espresso-, of senseo koffieapparaat is een kopje koffie zo gemaakt. Uiteraard is ook aan de theeliefhebber gedacht.

De voormalige dokterspraktijk is verbouwd voor een luxe verblijf. De Wachtkamer is in de voormalige ontvangstruimte van de dokter, ligt aan de achtertuin en heeft over de volle breedte zicht op de tuin. De Spreekkamer bevindt zich in de voormalig dokterskamer en ligt direct aan zowel de zijtuin als de achtertuin. De kamers zijn rookvrij en hebben een eigen entree apart van het woonhuis.

Wachtkamer9 Wachtkamer8 Wachtkamer7 Wachtkamer5 Wachtkamer4 Wachtkamer3 Wachtkamer spreekkamer11 spreekkamer8 spreekkamer7 spreekkamer5 spreekkamer spreekamer9 spreekamer4

 

Recente berichten